1 Bord & Kök – 30 april

30 april
18.30 - 22.00

Fira in våren med 1 bord och kök hos oss på Valborg!
Tema: Loire – Frankrikes trädgård – möter vårens skånska primörer

Nu är det dags för ett nytt ”1 bord och kök” hos oss på Mat & Vin!
Vi tolkar Loire  som med sina 50 olika appellationer blir en av Frankrikes största vinregioner.
Med ett omväxlande landskap, varierande jordmån & klimat i kombination med många olika druvsorter- produceras nästan alla slags viner här.
Oftast är vinerna druviga, smakrika men ändå lätta med en härlig syra vilket gör dem perfekta att kombinera med vårens pigga skånska råvaror.

Vi bjuder in till en härlig kväll middag i vårt mysiga hus i Slottsparken.
1 gemensamt bord med alla gäster där Ni blir guidade av kvällens kock och sommelier.
Menyn serveras i 4 omgångar och matchas mot olika rätter och smaker.

En unik middagsupplevelse i en unik miljö med vin och mat i kombination!

På grund av kvällens uppbyggnad har vi tyvärr inte möjlighet att tillgodose speciella matpreferenser och allergier.
Anmälan är bindande men ej personlig, ej återbetalningsbar.

 

2 250,00 kr

3 platser kvar

Liknande upplevelser